• Haberler
  • Bartın
  • 'TSO yönetimi olarak her türlü fikre ve projeye açığız'

'TSO yönetimi olarak her türlü fikre ve projeye açığız'

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Müşterek Meslek Komitesi Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu başkanlığında toplandı.

Toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Keramettin Şenkal, Yönetim Kurulu Üyesi Egemen Kemik, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ufuk, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Üyeleri, TKDK Kastamonu İl Koordinatörü Ahmet Kuylu ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

Kırsal kalkınmada 2024 çağrısı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörü Ahmet Kuylu’nun sunumu ile başlayan toplantıda, yenilenebilir enerji, kırsal turizm, arıcılık faaliyetleri gibi örnek uygulamalar üzerinden bilgilendirmeler yapılarak projelere verilen hibe miktarlarından ve vergi muafiyetinden bahsedildi. Ahmet Kuylu sunumun devamında “TKDK’nın Bartın da aktif faaliyet sürdürebilmesi için çalışmalara başlanıldığını, Bartın TSO yönetiminin oda hizmet binasında yer tahsis ettiğini ve 2024 yılı ilk çeyreğinde çağrıya çıkacaklarını” ifade etti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık yapılan sunum ve ziyaret için Kastamonu İl Koordinatörü Ahmet Kuylu’ya teşekkürlerini ileterek TKDK biriminin özellikle odamız hizmet binasında yer alması oda üyelerinin ve vatandaşların hızlı bir şekilde temas kurabilmesini sağlayacaktır bu vesileyle çalışmaların daha hızlı ve verimli olacağını belirtti.

Balık: “Bizlere her an ulaşabilirsiniz” 

Üyelerinin sesini duyurmak için bu tür toplantıları önemsediklerini belirten TSO Başkanı Halil Balık, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi üyelerimiz ile istişare içinde çalışmayı çok önemsiyoruz. Bunun için çözüm odaklı çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Bartın TSO yönetimi olarak her türlü fikre ve projeye açığız. Bu doğrultuda yapılan meslek komitesi toplantıları önem taşıyor. Üyelerimiz sektörlerindeki sorunları da bu toplantılarda dile getirme imkânı buluyor. Toplantılarda görüşülen sorunlar ve talepler doğrultusunda bizlerde ilgili kurum ve kuruluşlarla diyaloglar kuruyoruz. Bunun için sorunlarımıza müşterek çözüm üretebilmek ve sektörlerimizdeki sıkıntıları görebilmek amacıyla her ay düzenli şekilde meslek komite toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizlere zaman sınırı olmaksızın her an ulaşabilirsiniz, sorunlarınızı ve fikirlerinizi iletebilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhuyla ekonomimizi güçlendirmek, üretim ve ihracatımızı arttırabilmek, projeler üretebilmek için değer katan ve güç veren görüşleriniz ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme