TSO'dan Meslek Komite Üyelerine yönelik eğitim

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Meslek Komitesi Üyelerine özel olarak 'İnsan Kaynakları Yönetimi ve Stratejileri' kapsamında bir eğitim düzenlendi. 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Meslek Komitesi Üyelerine özel olarak "İnsan Kaynakları Yönetimi ve Stratejileri" kapsamında bir eğitim düzenlendi. 

Doç.Dr. Ferdi Kesikoğlu tarafından verilen eğitimde, İK süreçlerinin işletme hedefleriyle nasıl bütünleştiğini ve uyum sağladığını gösteren stratejik planlamanın önemi, İK sistemlerinin başarım etkisi, çalışan bağlılığını artırmak için ödül ve teşvik yöntemleri, iletişim çözümleri gibi başlıklar ele alındı.

Katılımcılar eğitim sonunda, etkin İK yönetiminin işletme başarısına katkısını daha iyi anlama fırsatı buldu. Eğitimin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında Meslek Komite Toplantıları gerçekleşti. 

Oda bünyesinde çalışmalarını yürüten meslek komitelerinin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin görüşülerek gündem oluşturulduğu toplantıda meslek komite üyeleri söz alarak, sektörleriyle ilgili beklentilerini ve sıkıntılarını dile getirdi. 

Çözüm önerilerinin ve stratejilerin hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılmasına yönelik istişarelerin yapıldığı toplantı, temenniler ile son buldu. 

TSO'dan Meslek Komite Üyelerine yönelik eğitim

Bakmadan Geçme