TSO'da görev değişikliği

Seçim yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile 1 Aralık tarihinde görevlerini bırakmak zorunda kalan M. İlker Yıldırım ve Egemen Kemik Bartın TSO Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleşen ziyaret TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları. S. Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Yönetim Kurulu Sayman Üye Hasan Ufuk ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katıldı.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Yıldırım, bu görev değişikliğinin zorunlu olduğunu vurgulayarak, “Gönül bağı her zaman Bartın TSO’da kalmakla birlikte odamızın çalışmalarına gayret ve ilgiyle destek olacağımın bilinmesini isterim. Bu zamana kadar uyum içerisinde çalıştığım başkanımız Halil Balık ve yönetim kurulu çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Egemen Kemik ise konuşmasında “Bartın TSO ve İlimiz için yapmış olduğumuz çalışmaları gayretle devam ettirdim. Aynı heyecan ve gayretle yapılan tüm çalışmalarda takipte kalacağım. Ben burada sadece bir görevi teslim etmiş oluyorum, tüm duygularım ve heyecanım Bartın TSO’ya yardım etmeye hazır olacaktır. Destek olabileceğim her konuda elimi taşın altına koymaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Başkan Balık da, “Gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız tüm faaliyetlerde inanç ve azimle çalışmış bulunmaktayız bu sebeple Bartın TSO’nun her zaman destekçileri olacağınızdan şüphem olmayacaktır. Birlik ve beraberlik ruhuyla yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerde vermiş olduğunuz emeklerinizden dolayı teşekkürü borç bilirim” dedi.

Bakmadan Geçme