TSO'da 10'uncu Meslek Komitesi Toplantısı yapıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın 10. Meslek Komitesi'nde boşalan 3 asil ve 5 yedek meslek komite üyeliği için yapılan seçimin ardından görev dağılımı belli oldu.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın 10. Meslek Komitesi’nde boşalan 3 asil ve 5 yedek meslek komite üyeliği için İlçe Seçim Kurulu gözetiminde seçim gerçekleştirildi. 

Seçim sonuçlarına göre Basel Toprak San. ve İnş. Malzemeleri Tic.Ltd.Şti., Bartın Plastik Gıda İnş. Taşımacılık Makine İthalat İhracat San. ve Tic.Ltd.Şti ve Mustafa Uğur – Fırat Yapı asil üyeliğe seçildi. 

Seçim sonrasında ilk toplantısını gerçekleştiren 10.Meslek Grubu Üyeleri, üyeler arasından Başkan ve Başkan Yardımcısını belirledi. 

Gerçekleştirilen seçim sonrasında 10.Meslek Komitesi Başkanı Basel Toprak San. ve İnş. Malzemeleri Tic.Ltd.Şti. yetkilisi Muhammet Yalçın, Başkan Yardımcısı ise Mustafa Uğur oldu. 

Toplantı devamında açıklamalarda bulunan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık “21 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde, 10. Meslek Komitesi’ne seçilen tüm asil ve yedek üyelerimizi tebrik ederim. Ayrıca, yeni Başkan ve Başkan Yardımcısı olarak seçilen Sayın Muhammet Yalçın ve Sayın Mustafa Uğur’u da başarı dileklerimle gönülden kutluyorum. Yeni dönemde, komitemizin çalışmalarının Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’na, üyelerimize ve ilimize değer katacağına olan inancım tamdır. Sizlerin, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri takip ederek, üyelerimizin ve ilimizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağınıza olan güvenim sonsuzdur. Yeni görevlerinizde sizlere başarılar diler, Bartın için hep birlikte daha iyiye ulaşma yolunda nice güzel projelere imza atmanızı temenni ederim.” İfadelerine yer verdi. Meslek komite üyeleri ve Oda çalışmalarıyla ilgili bilgilerin sunulması ile devam eden toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.
 

Bakmadan Geçme