• Haberler
  • Bartın
  • TSO Bartın'da esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı

TSO Bartın'da esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Cumhuriyetin 100. Yıldönümü dolayısıyla Bartın esnafı ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı. 

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Bartın’da artarak devam ediyor. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Bartın’ın Cadde ve sokaklarında hem esnafa hem de vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtarak Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. 7’den 77’ye her vatandaşa dağıtılan Türk Bayrakları ile Cumhuriyet Bayramının coşku içerisinde kutlanması hedeflendi. 

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık konuyla ilgili yaptığı açıklamada tüm dükkânların bayraklarla donatılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bugünlere gelmemizi sağlayan Atatürk ve silah arkadaşları, Cumhuriyet ve İstiklal uğruna canını feda etmiş tüm herkesi rahmetle anıyoruz. Bugünlere gelmemizin en büyük sebebi onlardır. Bugün 100. Yılı kutluyoruz. Ben çocukluğumda 50. Yılı kutlamıştım. Şimdi 100. Yılı kutluyoruz. Bu mutluluğa, bu onura eriştik. Burada gördüğümüz en güzel tablo bütün dükkânların bayraklarla donatılmış olması. Herkes çok coşkulu. Bayrak dağıtırken çocuklar elimizdeki bayrakları hemen kapıyorlar. Bu duyguları görmek gerçekten çok güzel bir şey. Bugün 100. Yılı kutluyoruz ama ben sonsuza dek dünya var olduğu sürece bu Cumhuriyetin var olacağına inanıyorum.” Dedi. TSO Bartın'da esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttıTSO Bartın'da esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttıTSO Bartın'da esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttıTSO Bartın'da esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı


 

Bakmadan Geçme