Toplu Sünnet Şöleni yapıldı

Bartın Belediyesi tarafından bu yıl 32'incisi düzenlenen Toplu Sünnet Şöleninde, sünnet işlemi tamamlanan çocuklar ile aile ve yakınları keyifli vakit geçirdi. 

Bartın Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Sünnet Şöleninin bu yıl 32’incisi düzenlendi. 

Gazhane Parkında düzenlenen şölende sünnet işlemleri tamamlanan 68 çocuk, geleneksel sünnet kostümleri ile boy gösterdi. 

"Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz"

Şölende konuşan Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, “Sünnet Şölenimize gelerek çocuklarımızın mutluluğuna ortak olan Bartınlı hemşerilerim, hepinize sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün Bartın Belediyesinin geleneksel hale getirdiği 32. Sünnet Şölenimizi hep birlikte yapıyoruz. 32 senedir geleneksel olarak devam ediyor. Bugün de Geleneksel Sünnet Şölenimizde 68 çocuğumuzu sünnet ettirerek adamlığa doğru attıkları ilk adımın mutluluğunu bize paylaşıyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onların mutluluğu ailelerinin mutluluğu. Bu anlamlı günde çocuklarını sünnet ettiren ve bu güzel günde bizlerle beraber olan ailelerimizi kutluyorum. Allah bu evlatlarımızın yolunu bahtını açık eylesin. Allah bu evlatlarımızın vatanına, milletine ve ailelerine faydalı büyüyüp, büyük adamlar olmasını nasip etsin. Onlar bizim, ülkemizin geleceği ve bugün onların mutluluğuna bir nebze de olsa, Bartın Belediyesi olarak katkı sağladıysak ne mutlu bizlere.” 

Şölen sonrasında Bartın Belediyesi tarafından sünnet olan çocuklar ile şölene katılan aile ve yakınlarına yemek ikramında bulunuldu. 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından şölen programı sona erdi. Toplu Sünnet Şöleni yapıldıToplu Sünnet Şöleni yapıldıToplu Sünnet Şöleni yapıldıToplu Sünnet Şöleni yapıldıToplu Sünnet Şöleni yapıldı

Bakmadan Geçme