Taze fasulye rekoru elinde tutuyor

Bartın Kapalı Pazar Yerinde en pahalı sebze düşmeyen fiyatı ile taze fasulye oldu..

Bartın’da Kapalı Pazar Yerinde satışa sunulan ürünlerde geçtiğimiz haftaya göre fiyatlar sabit kalırken, pazarın en pahalı sebzesi 25 TL ile taze fasulye oldu. 

Bartın’da her gün açılan Bartın Belediyesi Kapalı Pazar Yeri her hafta yüzlerce vatandaşı ağırlıyor. Sabahın erken saatlerinde kurulan tezgâhlardaki ürünler alıcısını beklerken, vatandaşlar ihtiyaçlarını almak için pazarın yolunu tutuyor. Pazar yeri her gün açılmasının yanı sıra akşam geç saatlere kadar açık kalmasından dolayı da özellikle iş çıkış saatlerinde alışveriş yapacak vatandaşlara da büyük kolaylık sağlıyor. 

Kapalı Pazar Yerinde geçtiğimiz haftaya göre sebze meyve fiyatları sabit kalırken pazarın en pahalı sebzesi 25 liralık satış fiyatı ile taze fasulye oldu. İkinci sırada fasulyeyi takip eden bir diğer ürün ise 20-25 lira arasında değişen fiyatıyla domates oldu. 
Öte yandan mutfaktan eksik edilmeyen hemen her gün tüketilen patates ve soğanın fiyatları ise yılın rekorunu elinde tutuyor. Pazarda patatesin kilosu 15 liraya satılırken, soğan ise 12,5 liraya satılıyor. 

Pazarda meyve ve sebze fiyatları tezgahlara göre değişkenlik gösterirken meyve fiyatları ise sırasıyla şöyle;  
Kiraz 30 TL
Çilek 40 TL
Şeftali 15 TL
Kayısı 25 TL
Nektarin 25 TL
Erik 35 TL 
 

Bakmadan Geçme