'Tavandan gelmedik tabandan geldik'

Geçmiş dönemlerde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Mücahit Demir, İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı. 

AK Partinin güler yüzlü simalarından ve geçmiş dönemde Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Mücahit Demir de adaylık başvurusunu yaptı. 

Partisinin İl Başkanlığı binasında İl Genel Meclis üyeliği için başvurusunu yapan Demir’i teşkilat mensupları, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı. 

Demir burada yaptığı konuşmada, tavandan değil tabandan geldiğinin vurgusunu yaparak, “Bilindiği üzere bugün beni destekleyen ve seven dostlarımla sevdamın partisi AK Parti Bartın Merkez İl Genel Meclisi Üyesi aday adaylığı başvurusu için toplandık. Niyetimiz halis Rabbim çıkmış olduğumuz bu güzel yolculuğu hayırlara vesile kıyar inşallah. Lise yıllarımdan başlayan yolculuğum bana bir ömür gurur veren Gençlik Kolları İl Başkanlığına kadar ulaştırdı. Bu bize çok iyi bir mesaj veriyor tavandan gelmedik tabandan geldik, Allah'a hamdolsun ki ne beni sevenleri ne de partimi mahcup edecek davranışta bulunmadım. Gerek sokakta gerek sosyal medyada sizlerden gelen yoğun istek üzerine bu yolculuğa çıktım.” Dedi. 

“Bu yol benim için onur ve gururdur”

Demir konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Ben Bartın'ın öz evladı Mücahit Demir, içinizden biriyim. Daha güzel bir Bartın için hep birlikte çalışmaya talibim. Köydeki Mehmet amcanın da evladıyım şehirdeki Ayşe teyzenin de, bunun bilincinde genç ama siyasetin her noktasında iz olmak isteyen kardeşinizim. Her türlü zorlukta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere davamın ve partimin doğrularını savundum kişisel menfaatler dedikodular önümde taştı birlikte temizledik. Bu yol çetin bu yol zor ama benim için onur ve gururdur. Rabbim bana güvenenleri benimle olanları mahcup edecek bir şey yaptırmasın. 

“Partimizi Bartın’da birinci yapmaya çalışacağız”

Son olarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Adalet Bakanımız Gururumuz Sayın Yılmaz Tunç’a hep gençlerin yanında oldu. Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz’ a, İl Başkanımız Yaşar Arslan’a, Gençlik Kolları Ve Kadın Kolları, Merkez İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşkilat mensuplarımızla beni seven dostlarımla ve kıymetli Bartın halkımızla hep birlikte mücadele edeceğiz.  Hep ben diyen değil biz diyen olacağız ve partimizi Bartın’da birinci yapmaya çalışacağız.” 

Bakmadan Geçme