Su Ürünleri Komisyonunda ilk toplantı

TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektöründe Yaşanan Sorunların Araştırılarak Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırma Komisyonu ilk toplantısını Komisyon üyesi AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz'ın da katılım sağladığı toplantıda Başkanlık Divanı belirlendi.

Komisyon Divanı İstanbul Milletvekili Emrah Karayel Komisyon Başkanı, Giresun Milletvekili Nazım Elmas Başkanvekili, Sinop Milletvekili Barış Karadağ Sözcü, Antalya Milletvekili Hilmi Durgun Kâtip üye olarak seçildi.

Aldatmaz, “Üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye'nin bu sektörden en üst düzeyde istifade etmesi, bu süreçte de türlerin yok olmaması için gerekenleri ortaya koyacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında kurulan komisyonun çalışmaları ile sektörün yaşadığı sorunların tespit edilmesi bu sorunların çözümüne yönelik kısa, orta ve uzun vadeli yol haritasını oluşturarak uygulayıcılara yönelik sektörün sağlıklı gelişimine yol açacak tavsiyeleri içererek sürdürebilirlik açısından olumlu katkı sağlaması beklenmektedir" dedi.

Bakmadan Geçme