Son başvuru tarihi 2 Ağustos

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında gençlere yönelik olarak genç girişimci eğitimi için başvuruların başladığını duyurdu.

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında 18-40 yaş aralığındaki gençlere yönelik olarak genç girişimci eğitimi için başvurular başladığını duyurdu. 

Müdürlükten yapılan açıklamada başvuruların 2 Ağustos tarihinde kadar devam edeceği ifade edilerek, “2024 yılında KDAKP kapsamında yeni kırsal genç işletmelerini desteklemek üzere Genç Girişimci eğitimleri Bartın İli Merkez ve Ulus İlçesi EKK' larında bitkisel üretim, hayvansal üretim ve odundışı orman ürünleri konularında yapılması planlanmıştır. Bu program çerçevesinde eğitimlerini tamamlayan ve kendi işletmelerini kurmayı amaçlayan gençler, 2025 yılında Genç Girişimci Başlangıç Paketi için başvuru yapabileceklerdir. Başvurular Bartın Tarım ve Orman Müdürlüğüne şahsen 02.08.2024 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.” Denildi. 
 

Bakmadan Geçme