Sigarayı bırakmak isteyenler dikkat

Sigarayı bırakmak isteyenler bu habere dikkat

Bartın İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Şehit Furkan Yılmaz Sağlıklı Hayat Merkezinde Sigara Bırakma Polikliniği faaliyetlerine devam ediyor. 

Sigara içen ve sigara bağımlılığından kurtulmak isteyenler Bartın İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Şehit Furkan Yılmaz Sağlıklı Hayat Merkezinde faaliyet gösteren Sigara Bırakma Polikliniğinden ücretsiz olarak hizmet alabiliyor.

Kurum bünyesinde görev yapan Uzman Hekimler tarafından verilen danışmanlık hizmetleri ve düzenlenen medikal tedaviler ile sigarayı bırakmayı düşünen vatandaşlara destek olunuyor.

Çatmaca mevkiinde Emniyet Müdürlüğü binasının arkasında yer alan Sağlıklı Hayat Merkezindeki Sigara Bırakma Polikliniği hafta içi her gün hizmet sunuyor.

Sigara Bırakma Polikliniğine başvurmak isteyen vatandaşlar ön bilgi için 0 378 228 40 10 nolu telefonu arayabilecekler.

Hastalığa değil sağlığa yatırım

Bartın İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Sağlığı olumsuz etkileyen en önemli nedenlerden biri olan sigaranın bırakılması, pek çok hastalığın ortaya çıkmadan önlenmesine katkı sağlamaktadır. Özellikle kalp ve akciğer hastalıkları ya da çeşitli kanserler açısından ailevi risk taşıyan kişilerin mutlaka sigarayı bırakması sağlanmalıdır. “Hastalığa değil, sağlığa yatırım” ilkesiyle hizmet vermekte olan Bartın Şehit Furkan Yılmaz Sağlıklı Hayat Merkezi Sigara Bırakma Polikliniği faaliyetlerine devam ediyor. Kurum bünyesinde görev yapan Uzman Hekimlerimiz tarafından verilen danışmanlık hizmetleri ve düzenlenen medikal tedaviler ile sigarayı bırakmayı düşünen vatandaşlarımıza destek olmaya hazırız. Randevu ve bilgilendirme için bizimle iletişime geçebilirsiniz.” Denildi.
Sigarayı bırakmak isteyenler dikkat

Bakmadan Geçme