Sel sonrası temizlik çalışmaları devam ediyor

İnkumu Tatil Beldesi ile Yalı Sevgi Parkı temizlendi..

Sel afetinden etkilenen noktalarda temizlik ve yıkama çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi ekipleri çalışmalarını İnkumu Tatil Beldesi ve Yalı Sevgi Parkı’nda sürdürdü.

Sel afetinin ardından hayatı normale döndürülmesi noktasında Bartın Belediyesinin çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Hazırlanan program çerçevesinde selden etkilenen noktalarda temizlik, yıkama ve ilaçlama gibi çalışmalar yürüten Bartın Belediyesi ekipleri son olarak İnkumu Tatil Beldesi ve Yalı Sevgi Parkı’nda çalışma yaptı. Sel sularından etkilenen Yalı Sevgi Parkı tazyikli su ile yıkanırken İnkumu Tatil Beldesi’nde ise temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Bartın Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,”  Yaşamış olduğumuz afetin izlerini silmek adına hazırlamış olduğumuz program çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz son olarak İnkumu Tatil Beldesi ve Yalı Sevgi Parkı’nda temizlik ve yıkama çalışmaları gerçekleştirdiler. Yaşamış olduğumuz afetten vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi adına tüm ekiplerimizle sahadayız” dedi.


 

Bakmadan Geçme