Sel sonrası böcek ve sineklere karşı mücadele

Bartın Kent Merkezi ile İnkumu Beldesinde ilaçlama çalışması yapılıyor..

Bartın’da yaşanan sel afetinin ardından vatandaşlar için sıkıntı unsuru olan ve sağlık açısından risk taşıyan sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapılıyor.

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 6 araçlık Biosidal Uygulama Ekibiyle sel felaketinden etkilenen mahallelerde ve İnkumu Tatil Beldesinde ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yapılan ilaçlama çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Sel afetinin izlerini bir an önce silmek için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Selden etkilenen tüm noktalara ekiplerimizi sevk ettik. Gerek yıkama gerek su tahliyesi çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza gereken desteği veriyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımız için sıkıntı unsuru olan ve sağlık açısından risk taşıyan sinek ve haşerelere karşı 6 araçlık Biosidal Uygulama Ekibimizle ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Halkımızın sağlığı bizler için çok kıymetli. Bu düşünce ile hazırlamış olduğumuz program çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
 

Bakmadan Geçme