Şeker Hoca, teravih namazında miniklerle buluştu

Bartın İl Müftülüğünün yaz sezonunda başlattığı 'Şekerci Hoca ile Kalplere Yolculuk' teravih sonrası yeniden miniklerle buluştu. 

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte teravih vaktinde camiler dolup taşarken, çocuklar da aileleri ile birlikte camilere akın etti. 

Bartın İl Müftülüğü de teravih vaktinde camilere gelen çocuklara "Şekerci Hoca ile Kalplere Yolculuk" müjdesini verdi. 

Müftülükten konuyla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Rahmet ve bereket ikliminin hakim olduğu bu Ramazan ayında, Bartın Müftülüğü olarak minik kalplere dokunacak olan projemizle yeniden sizlerleyiz: ''Şekerci Hoca ile Kalplere Yolculuk''. Bu proje kapsamında, teravih namazına gelen yavrularımıza pamuk şeker ikramında bulunarak, hem camilerimize olan sevgilerini hem de manevi duygularını pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Projemizin ilk durağı Fatih Camii oldu. Teravih namazı öncesi camimiz miniklerle dolup taştı. Pamuk şekerlerini alan çocuklarımızın gözlerindeki coşku ve heyecan görülmeye değerdi. Tatlı ikramlarını yerken mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.
Bu anlamlı projeye tüm vatandaşlarımızı, özellikle de aileleri çocuklarıyla camilerimize gelerek onları teşvik etmeye davet ediyoruz. Birlikte, minik kalplere sevgi ve maneviyat tohumları ekelim. Ramazan ayı boyunca camilerimizi ziyaret ederek, teravih namazına gelen yavrularımıza pamuk şeker ikramında bulunacağız. Bu vesileyle, camilerimizin çocuklarla dolup taşmasını ve manevi atmosferin daha da güçlenmesini arzu ediyoruz.”
 

Bakmadan Geçme