Sanayicilerden OSB'ye ziyaret

Söylemez Kauçuk Şirket Yetkilisi Kerem Söylemez, Teklas Kauçuk Genel Müdür Yardımcısı Cenk Subaşı ve Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaret kapsamında şirket yetkilileri, çalışma ağının genişleme potansiyelinden ve karşılaştıkları sektör sorunlarından bahsederek, planladıkları yeni yatırım çalışmalarını dile getirdi.

Maksimum verimli çalışmanın altını çizen Cenk Subaşı, “Üretim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor, teknolojik gelişmeleri üretim hattına uygulayarak çevre ve insan sağlığını dikkate alıyoruz” dedi. 

Başkan Balık ziyaretleri için şirket yetkililerine ve OSB Müdürü Kasapoğlu’ya teşekkür ederek, “İklim değişikliğinin etkilerini en aza indirmek ve sürdürülebilir sanayi için üretim ve hizmet tedarik süreçlerinde değişime ihtiyaç duyulmaktadır. En önemlisi de insan ve çevre sağlığının korunması adına değişim ruhunu aşılamamız gerekmektedir. Bu sebeple Bartın TSO olarak mevcut yatırımlarda ve yeni yapılacak yatırımlarda Ülkemizin yenilenebilir enerji potansiyelinin değerlendirilmesine ve çevre dostu teknolojilerin kullanılmasına önem gösteriyoruz, sanayide yeşil dönüşüm farkındalığı için gereken desteği sağlamaya hazırız” dedi.
Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ve temenniler ile son buldu.
 

Bakmadan Geçme