Şampiyonluk için geliyorlar

Mutlak şampiyonluk parolasıyla transfer harekatını sürdüren Bartınspor yönetimi geçtiğimiz yıllarda Bartınspor forması giyen ve oynadıkları futbolla takdir toplayan birçok isimle yeniden anlaşma sağladı

2024-2025 yılında İlimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Bartınspor’da transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor.

Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan ve Yönetim Kurulu sezon öncesi yıldız oyuncularla donanmış, mücadeleci bir takım yaratmak için kolları sıvadı.

BAL liginde temsil ettikleri takımlarla şampiyonluklar yaşayan birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Bartınspor yönetimi daha önce Bartınspor forması giyen ve oynadıkları futbolla takdir kazanan bazı isimlerle de yeniden el sıkıştı.

Emin Akyıldız, Ahmet Keleş, Kaan Akar, Ogün Yıldırım gibi futbolcuları transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Bartınspor yönetimi, geçtiğimiz sezonlarda kadrosunda yer alan Tolga Akdeniz, Tolga Amasyalı, Beytullah Çamurlu, Tahir Türker ve Enes Çavuş’la da anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarının sürdüğü Bartınspor’un 15 Ağustos tarihinde top başı yaparak sezon hazırlıklarına başlaması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme