Sabri Avcı'dan tebrik mesajı

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Sabri Avcı, Bartın Barosu Başkanlığına seçilen Avukat Nail Öztürk'ü ve Baronun yeni yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Bartın Barosunun, Bartın’ın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu kaydeden Başkan Avcı, tebrik mesajında seçimlere aday olan Avukat Hakan Arslan ve Arzu Kaplan’ı da gösterdikleri medeni cesaret ve demokrasi yarışına katkılarından dolayı kutladı. 

Avcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Yargı sistemimizin ve adaletin en önemli sac ayağı savunma makamının vazgeçilmez unsuru değerli avukatlarımızın oluşturduğu Bartın Baromuz, demokratik bir seçimi geride bırakmış ve yeni Baro Başkanıyla yönetimini seçmiştir. Mesleki tecrübesi ve bilgi birikimiyle üç değerli avukat Nail Öztürk, Arzu Kaplan ve Hakan Arslan, demokrasi şöleniyle geçen seçimlerde Bartın Barosunun başkanı olmak için yarışmışlardır. Öncelikle bu değerli avukatlarımızı ve yönetimlerindeki her bir değerli ismi gösterdikleri cesaret ve katkıları için tebrik ediyorum. Her seçimde olduğu gibi Baromuzun seçiminde de elbette bir kazanan olacağı gerçeğiyle Bartın Barosu Başkanlığına seçilen Avukat Nail Öztürk’ü ve Yönetim Kurulu Üyelerini Bartın Dernekler Federasyonu alarak kutluyoruz ve başarılar diliyoruz. Bartın Barosuna ve meslektaşlarına hizmet etmek için bu demokrasi yarışına cesaretleriyle katılan Hakan Arslan ve Arzu Kaplan’ı, onların yönetim kurullarını da ayrıca yürekten kutluyorum. Bartın’ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Baro, Ticaret ve Sanayi Odası, esnaf odaları gibi toplum kesimlerine mesleki olarak hizmet veren, katkı sunan bütün sivil toplum kuruluşları başkan ve yönetimlerini de bu vesileyle kutlayıp başarılarının devamını diliyorum.”

Bakmadan Geçme