• Haberler
  • Bartın
  • Resim ve Fotoğraf Yarışmalarının kazananları belli oldu

Resim ve Fotoğraf Yarışmalarının kazananları belli oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından '12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü' ile '18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla düzenlenen Resim Yapma ve Fotoğraf Çekme Yarışmalarının kazananları belli oldu. 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Günü” ile “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla lise öğrencilerine yönelik resim yapma yarışması, üniversite öğrencilerine yönelik fotoğraf çekme yarışması düzenledi.

Komisyon değerlendirmesi sonucunda, lise öğrencileri arasında resim yapma yarışmasına katılan öğrencilerden Bartın Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi öğrencisi Amine Yurdanur Öğütcü birinci; Bartın Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Ravza Sudenaz Şahin ikinci ve Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Kübra Selamlar üçüncü oldu.

Fotoğraf çekme yarışmasında ise Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğrencisi Melisa Nur Kavak ödül almaya hak kazandı.

Dereceye giren öğrencilerin ödülleri İl Müftüsü Ömer Keskin tarafından verildi.

Müftü Keskin yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bartın Müftülüğü olarak dereceye giren, yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Bakmadan Geçme