Plaj turnuvasında şampiyonlar belli oldu

İki ayrı kategoride 15 takımın katıldığı plaj turnuvasında final heyecanı yaşandı ve şampiyon takımlar belli oldu


Bartın’ın İnkumu sahilinde Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Bartın Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilen plaj turnuvası birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu.

Organizasyona minikler ve büyükler kategorisinde toplam 15 takım katıldı.

Çok sayıda taraftarında takip ettiği maçlarda seyir zevki üst düzey maçlar oynandı.

Karşılaşmaların sonucunda minikler kategorisinde şampiyonluk Bartın Gücü takımının oldu. Toki FC’nin minikler kategorisinde 2’inci olduğu turnuvada 3’üncülük ise Genç Yıldızlar takımının oldu.

Büyükler kategorisinde ise Nero takımı şampiyonluk elde eden takım unvanını kazandı.

Yalı OTO takımı büyükler kategorisinde 2’nci, Kardeşler Mobilya takımı da bu kategoride 3’üncülük elde etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya ve çok sayıda davetli ile taraftarın takip ettiği final karşılaşmalarının ardından dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri protokol üyelerince takdim edildi.

Turnuvada en az gol yiyen kalecilerle birlikte en centilmen takımlara da ödül verildi.

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk organizasyonla ilgili açıklamasında, “Bartın ASKF ve Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Belediye Başkanlığı İnkumu Plaj Turnuvamıza bu yıl 15 takım katılım sağladı. Minikler ve büyükler kategorisi olmak üzere 2 ayrı kategoride gerçekleşen turnuvada hem genç kardeşlerimiz hem de yetişkin kardeşlerimiz bizlere birbirinden güzel maçlar izlettiler. Sporun gelişmesi ve gençlerimizin spora yönelmeleri adına bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Turnuvamıza katılan tüm takımlara ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Kupa törenimizde bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Bartın Belediye Başkanımız Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya da desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bartın ASKF olarak ilimizde sporun gelişmesi adına çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Plaj turnuvasında şampiyonlar belli olduPlaj turnuvasında şampiyonlar belli olduPlaj turnuvasında şampiyonlar belli olduPlaj turnuvasında şampiyonlar belli olduPlaj turnuvasında şampiyonlar belli olduPlaj turnuvasında şampiyonlar belli olduPlaj turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Bakmadan Geçme