O köylerde fiyat tarifesi değişti

En yüksek 30 TL oldu..

Çamaltı Köyü, Akpınar Köyü, Kutlubeydemirci (Kasapoğlu) Köyü, Kutlubey Tabaklar Köyü, Kutlubeyyazıcılar Köyü ve Esenyurt Köylerine uygulanan şehir içi yolcu taşıma ücretine ek olarak yeni fiyat tarifesi belli oldu.

Geçtiğimiz ay Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Çamaltı Köyü, Akpınar Köyü, Kutlubeydemirci (Kasapoğlu) Köyü, Kutlubey Tabaklar Köyü, Kutlubeyyazıcılar Köyü ve Esenyurt Köylerine uygulanan şehir içi yolcu taşıma ücretine ek olarak yeni fiyat tarifesinin değerlendirilmesi ve mücavir alan sınırlarında toplu taşıma hizmetinden ücretsiz ve indirimli seyahat kartlarının kullandırılmaması talebi Meclis’te genel görüşmeye açıldı. 

Talep, Komisyon’ndan geldiği şekliyle kabul edilirken Çamaltı Köyü sivil yolcu taşıma ücreti 14 TL, öğrenci yolcu taşıma ücreti 10 TL, Akpınar Köyü sivil yolcu taşıma ücreti 20 TL, öğrenci yolcu taşıma ücreti 10 TL, Kutlubeydemirci (Kasapoğlu) Köyü sivil yolcu taşıma ücreti 16 TL, öğrenci yolcu taşıma ücreti 10 TL, Kutlubeytabaklar Köyü sivil yolcu taşıma ücreti 22 TL, öğrenci yolcu taşıma ücreti 12 TL, Tuzcular Köyü sivil yolcu taşıma ücreti 18 TL, öğrenci yolcu taşıma ücreti 10 TL, Kutlubeyyazıcılar Köyü sivil yolcu taşıma ücreti 26 TL, öğrenci yolcu taşıma ücreti 9,50 TL, Esenyurt Köyü sivil yolcu taşıma ücreti 30 TL, öğrenci yolcu taşıma ücreti 15 TL olarak belirlendi. 

Yorumlar 3
Cevat bulut 11 Eylül 2023 00:02

Fiyat için komisyondan geldi onaylayan kim oda komisyon burada kimin cebi dolacak yıl içerinde kaçıncı zam neye dayanarak bu halkı zor duruma sokmak bu vicdansızlık değilde bunun adı ne ulaşımdan sorumlu valilik makamları Niye harekete geçmiyor

İSİMSİZ 10 Eylül 2023 21:13

Fırsat bu fırsat. Hadi bakalım Otobüscüler sıra sizde. Pes artık. Esenyurt dediğiniz yer kaç kilometre de 30 Lira talep ettiniz ve Komisyondaki değerli şahislar da hemen kabul etti. Büyük şehirlere bir bakın. Sizin gittiğiniz kilometrenin iki neredeyse üç misli giderek taşımacılık yapmaktalar. Buna rağmen ulaşım fiyatları sizin insafsızca artırdığınız kadar değil.

Hasan Aktaş 08 Eylül 2023 20:59

Bu yapılan zamları vijdansızlık olarak tanımlıyorum

Bakmadan Geçme