Murat Kaya Adaylık Başvurusunu Yaptı

Yüksek Mimar Murat Kaya, CHP'den Bartın Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı

Murat Kaya Adaylık başvurusunu yaptı. 

İş insanı Yüksek Mimar Murat Kaya, CHP'den Bartın Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. 

Bugün Parti İl binasında aday adaylığı başvurusunu yapan Mimar Kaya yaptığı açıklamada ;

Bartın’ da yaptığım başarılı mesleki çalışmalar neticesinde 2014 ve 2019 seçimlerinde MHP ‘den meclis üyesi gösterilmek üzere davet edildim.

O dönemki belediye yönetimini başarılı bulmadığım halde belki yaşadığım kente bir katkım olur diye davete icabet ettim. Bazı kamu projelerine bu kapsamda imza attım ve şehre kazandırdım. MHP ‘nin muhalif siyasetinin değişmesi ile birlikte yaklaşık 4 yıl önce MHP ile yollarımı ayırdım. 1 Mart 2023 tarihinden bu yana CHP ‘nin kayıtlı üyesiyim. Parti yetkililerimiz ile 1 yıl geriden gelen bir diyaloğumuz da var. 

Şehrimizde ‘’Geniş Vizyonu ‘’, Mesleğinde disiplinli , başarılı olması ve marka değeri ile bilinen bir insanım. Yurt içi ve dışında çok seyahat etmemizle, içinde bulunduğumuz sosyal organizasyonlar vesilesi ile pek çok kesim tarafından tanınmış ve bilinen bir kişiyim. Kentimize ve yaşadığımız olaylara ; Uluslararası tecrübe ile Ulusal açıdan bakan bir insanım. Şehrimizin 07.09.1991 yılında il olduğu tarihten bu yana  hak ettiği yerde olmadığını ve  yönetilemediğini görerek üzülmekteyim. 30 yıla yaklaşan mesleki bilgi ve tecrübemle uluslar arası vizyonumla , faklı partilerden oy alabilme potansiyelimle ve ailece her alanda oluşturduğumuz sosyal çevremiz ile Bartın’ ımızı yönetebilmek için yetki istiyorum.
 
Bartın ; Kaderi sadece Bartınlılara bırakılamayacak kadar güzel bir şehir ve ben çok seviyorum' dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme