Müdür Acar'dan, Kozcağız Anadolu Lisesine ziyaret

Müdür Acar, selden zarar gören okulları ziyaret ediyor..

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, meydana gelen sel afetinden etkilenen Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Bartın’da yaşanan sel afetinde birçok noktada hasar meydana geldi. Bu noktalardan biri ise Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar meydana gelen sel ve su taşkınlarından etkilenen Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Okulun durumunu ve selden sonraki temizlik aşamalarını takip eden Müdür Acar, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı ve çalışmaların ivedilikle tamamlanarak okulun eskisinden daha iyi bir hale getirileceğinin sözünü verdi. 

Öte yandan Müdür Acar, Kozcağız Ahmetler İlkokulu'nun yapım aşamasında olan ek binasını ziyaret ederek, inşaatın durumuna dair yetkililerden bilgi aldı.

Afetlere karşı güçlendirilmiş sistemlerle inşa edilen; 10 derslik, yemekhane ve spor salonundan oluşacak olan ek bina Kozcağız'da eğitim öğretim faaliyetlerinin daha nitelikli bir hale getirilmesine ve imkânların daha da iyileştirilmesine katkı sağlayacak. Müdür Acar'dan, Kozcağız Anadolu Lisesine ziyaret

Bakmadan Geçme