• Haberler
  • Bartın
  • Milletvekili Aldatmaz vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Milletvekili Aldatmaz vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın'ı karış karış dolaşarak vatandaşlarla bayramlaşmaya devam ediyor

Milletvekili Aldatmaz vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın’ı TBMM’de temsil eden ve Kurban Bayramını Bartın’da geçiren AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz kentin dört bir yanında vatandaşlarla buluşup bayramlaşmaya devam ediyor.

Bartın kent merkezinin yanı sıra Amasra, Ulus ve Kurucaşile ilçelerinde ziyaretlerde bulunan Milletvekili Aldatmaz Bartın’ın beldeleri ve köylerindeki programlarını da sürdürüyor.

Bayramlaşma vesilesiyle vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Aldatmaz gerçekleştirdiği ziyaretlerde talep ve sorunları da yerinde dinliyor.

Çok güzel bir bayram geçiriyoruz

Milletvekili Aldatmaz Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bayramların kültürümüzde ve dinimizde çok özel bir yeri var. Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa ve kardeşliğe, açılan kapılardır. Bizlerde bayram vesilesiyle kent merkezimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde vatandaşlarımızla buluşup bayramlaşmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin davetlerine icabet etmeye çalışıyoruz. Halkımızın güleryüzü, sıcaklığı ve samimiyeti ile çok güzel bir bayram geçiriyoruz.” Dedi.

Aldatmaz'dan trafik uyarısı

Bayram haftası boyunca Bartın’ın ilçeleri, beldeleri ve köylerinde ziyaretlerine devam edeceğinide sözlerine ekleyen Milletvekili Aldatmaz, “Bayram haftası boyunca hemşehrilerimizle buluşmaya, gönül birliği içinde bayramı eda etmeye devam edeceğiz. Arzumuz ve temennimiz bayramın güzelliklerle, sevinçlerle tamamlanması. Gurbetten gelen hemşehrilerimizle birlikte ilimizin tatil bölgeleri şehir dışındanda çok sayıda ziyaretçi ağırlıyor. Nüfusumuz katlanmış durumda. Yollarımız da zaman zaman ciddi yoğunluklar oluşuyor. Trafik kazalarıyla yaşanabilecek olumsuzluklara, acılara mahal vermemek için tüm hemşehrilerimizden trafik kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin bir kez daha Kurban Bayramını tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa, huzur, mutluluk ve selamet getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme