Milletvekili Aldatmaz duyurdu

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Sağlık Bakanlığı tarafından 119. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bartın'a yeni doktorların atanacağını duyurdu. 

Milletvekili Aldatmaz Sağlık Bakanlığı tarafından 119. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında Bartın’a yedi münhal kadro açıldığını ifade ederek, “Bartın’da sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırabilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bartın’a atanacak yeni doktorlarla birlikte doktor kadromuz daha da güçlenecek ve verdiğimiz sağlık hizmetlerinin aratacak. Yeni hastanemizin açılması ile birlikte de fiziki imkânlarımız da çok daha iyi hale gelecek.” Dedi. 

Milletvekili Aldatmaz, 119. Dönem DHY kuralarının 31 Ekim’de çekilerek atanacak doktorların belirleneceğini belirterek ataması yapılacak branşlar hakkında da bilgi verdi.

Bartın’a atanacak doktorlar arasında 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, 1 Nöroloji Uzmanı,1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 2 Pratisyen Hekim bulunuyor.

Bakmadan Geçme