Meteorolojiden 3 İl için uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarı ile bugün Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat çekildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarı ile bugün Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat çekildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarıda, “Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde bugün akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” İfadelerine yer verildi.

Bartın’da bugün hava sıcaklığının 33-34 derece dolaylarında geçeceği tahmin edilirken hafta sonu ise İlimizde beklenen hava sıcaklığının 36 derece dolaylarında olması bekleniyor.

İlimizde Pazartesi günü havanın parçalı bulutlu, Salı ve Çarşamba günleri ise gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme