Meslek Komiteleri toplantıları gerçekleştirildi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Toplantıları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında yapıldı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Toplantıları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında gerçekleşti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasından gerçekleşen toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri Sertaç Şimşek ve Yücel Oğullar, Meslek Komite Başkanları ve Üyeleri ile Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

Meslek Komiteleri toplantıları gerçekleştirildi

Oda bünyesinde çalışmalarını yürüten meslek komitelerinin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin görüşülerek gündem oluşturulduğu toplantıda meslek komite üyeleri söz alarak, sektörleriyle ilgili beklentilerini ve sıkıntılarını dile getirdi. Üyelerden gelen talep ve sıkıntıları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Halil Balık “Bugün burada meslek komitelerimizin çalışmalarını ve sektörlerinizde karşılaştığınız sorunları ele almak için bir araya geldik. Her birinizin görüşleri ve katkıları, Ticaret ve Sanayi Odası olarak odamızı daha güçlü kılmak ve yerel ekonomiyi desteklemek adına çok değerlidir. Meslek komitelerimizin ortaya koyduğu sorunlar ve beklentiler, odamızın gündeminin merkezindedir. Üyelerimizin dile getirdiği her sorunu çözüme kavuşturmak için kararlıyız ve karşılaştığımız sorunları yetkililerle etkin iletişim kurarak çözüme ulaştırmak da önceliklerimiz arasındadır. Yerel ekonomimizi güçlendirmek, işletmelerimizin rekabet gücünü artırmak ve büyümelerine katkı sağlamak için iş birliği ve projeler geliştirmeye her zaman açığız. Ayrıca, sizlerin sesi olmak ve çözüm önerilerinizi hayata geçirmek için birlikte hareket etmeliyiz. Bu süreçte, sizlerin fikir ve görüşleri, çalışmalarımızın yönünü belirleyen en önemli rehberimizdir. İlimizin kalkınması için attığımız her adım, hepimizin ortak çabasıyla şekillenecektir. Üyelerimizin güveni ve desteğiyle, odamızı ve yerel ekonomimizi daha da ileri taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Bartın TSO olarak çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz.” dedi.

Meslek Komiteleri toplantıları gerçekleştirildi

Yerel ekonominin gelişmesi ve mevcut sorunların çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantı devamında, Meslek Komitesi ve Meclis Üyelerine, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ve Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu tarafından masa üstü isimlik hediye edildi. Toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.

Meslek Komiteleri toplantıları gerçekleştirildi

Bakmadan Geçme