Mecliste Temmuz mesaisi

Toplantı 5 gün sürecek..

İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantıları başladı. 5 gün sürecek toplantının ilk gündem maddesi ise olarak Esenler Köyü İmar Planları oldu. 

İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantıları başladı. Bartın İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun Başkanlığında gerçekleşen toplantıya meclis üyesi Ali Eyüpustaoğlu, Uğur Yılmaz, Göker Giray Gülsoy, Kadir Saraç, Bekir Karabacak, Ayhan Özçelik, Atnen Aydoğan, Nurdanur Metin, Metin, Bahattin Kazguç, Abdullah Kaleli ve Orhan Ölçek katıldı. 
 

Toplantı öncesi konuşma yapan Başkan Dursun, şu ifadelere yer verdi; “Sevgi, yardımlaşma ve iyiliğe dair her şeyin dalga dalga insanlığı sardığı bir Kurban Bayramını daha geride bıraktıklarını ve daha güzel, sağlıklı günlerde Kurban Bayramı´nı yeniden idrak etmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’ 
 

Başkan Dursun konuşmasının devamında; “Haziran ayı meclis toplantılarının ardından ihtisas komisyonlarına havale edilen dosyaların Meclis Başkanlığına ulaştığını, komisyon çalışmalarında büyük bir özveri ve gayretle çalışan başta komisyon başkanları olmak üzere komisyonlarda görev alan tüm meclis üyelerine göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 
 

Toplantının ilk gündem maddesi olan Esenler Köyü İmar Planları ile ilgili İmar ve Bayındırlık komisyonu raporunun Mecliste okunmasının ardından Meclisin işarı oylarına sunularak oy birliği ile kabul edildi. 

Bakmadan Geçme