Manda ve yoğurt karikatürleri sergisi açıldı

Çaycuma Belediyesinin düzenlediği 'Yoğurduyla, mandasıyla Çaycuma' adlı karikatür yarışmasının sergi açılışı ve ödül töreni yapıldı.

Manda ve yoğurt karikatürleri sergisi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çaycuma Belediyesinin düzenlediği “Yoğurduyla, mandasıyla Çaycuma” adlı karikatür yarışmasının sergi açılışı ve ödül töreni yapıldı.

Çaycuma Belediyesi Kaymakam Serkan Keçeli Kültür Merkezi’nde yapılan açılışa Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Amasra Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Çoban ve bazı meclis üyelerinin yanı sıra ilgili vatandaşlar da katıldı.

Bakan Kantarcı, sergiyi, açılışa ilgi duyan bir çocukla birlikte gezdi 

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 83 karikatüristin 134 eserle katıldığı yarışmada, Seçici Kurul Üyeleri Ergün Gündüz, Zafer Temoçin, Mete Arif Tokmak, Kürşat Coşgun, Ayşen Baloğlu, Fethi Gürcan Mermertaş ve Behzat Taş’ın yaptığı değerlendirme sonucu, yayımlanmaya değer görülen 69 karikatürden oluşan sergiyi, Seçici Kurul Üyeleri ile birlikte açtı. Kalabalık içinde yer alan bir çocuğu yanına alarak eserleri tek tek inceleyen Başkan Kantarcı, zaman zaman onun değerlendirmelerine de başvurdu. 

Birincilik ödülünü Kantarcı verdi

Daha sonra ödül törenine geçildi. Yarışmayı kazanan Kürşat Zaman birincilik ödülünü Başkan Kantarcı’nın elinden aldı. Şevket Yalaz, mansiyon ödülünü CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler’in elinden alırken Sezai Oruç Özel Ödülü’nü kazanan Mümin Bayram’ın, ödülünüyse Seçici Kurul Üyesi Kürşat Coşgun teslim etti. Tören toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
 

Bakmadan Geçme