Maden Nezaretçileri, GMİS'i ziyaret etti

Maden Nezaretçileri Derneği Yöneticileri ve Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bağlı tüm üretim bölgelerinde görev yapan nezaretçiler, Genel Maden İşçileri Sendikası'nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile görüştüler.

Maden Nezaretçileri, GMİS'i ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maden Nezaretçileri Derneği Yöneticileri ve Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı tüm üretim bölgelerinde görev yapan nezaretçiler, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile görüştüler.

Nezaretçilerin işyeri sorunları başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Nezaretçiler, yaşadıkları sıkıntıları, taleplerini ve çözüm önerilerini anlattılar.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, sorunları bildiklerini ve nezaretçilerin bu konudaki görüşlerini aldıklarını belirterek, bu sorunları çözülmesi için asıl muhatap olan TTK Genel Müdürlüğü’ne ileteceklerini ve sorunların çözümünün takipçisi olacaklarını ifade etti.
 

Bakmadan Geçme