Maceraya Engel Yok ekibi Amasra'da

Doğa tutkunu görme, işitme ve ortopedik engelli üç arkadaşın ekstrem deneyimlerinin anlatıldığı 'Maceraya Engel Yok' belgeseli için Amasra'ya gelen TRT Belgesel ekibi Amasra Kaymakamı Kadir Perçi'ye ziyarette bulundu

Doğa tutkunu görme, işitme ve ortopedik engelli üç arkadaşın ekstrem deneyimlerinin anlatıldığı "Maceraya Engel Yok" belgeseli için Amasra’ya gelen TRT Belgesel ekibi Amasra Kaymakamı Kadir Perçi’ye ziyarette bulundu.

Amasra’nın tanıtımına katkı sunacak "Maceraya Engel Yok" belgeselinde balıkçılık mesleği ile ilgili çekimler gerçekleştirilecek.

Yapımcı Nurben Kendirli, Yönetmen Suat Emuce, oyuncu Şule Denli ve danışman Can Kendirli tarafından gerçekleştirilen ziyarette çekimleri yapılacak belgesel hakkında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Ziyarette desteklerinden dolayı TRT Belgesel ekibi tarafından Kaymakam Perçi’ye teşekkür edildi.

Kaymakam Perçi’de TRT Belgesel ekibine çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

TRT Belgesel'de yayınlanan 'Maceraya Engel Yok' adlı program, izleyicileri görme engelli, ortopedik engelli ve işitme engelli üç kahramanın sıra dışı maceralarına davet ediyor. 

Yapımcı Nurben Kendirli ve yönetmen Suat Emuce tarafından hayata geçirilmiş olan belgesel, kahramanların fiziksel engellerine rağmen dünyayı keşfetme azimlerini ön plana çıkarıyor. 

Engellilik algısını olumlu yönde dönüştürmeyi amaçlayan ve izleyicilere yenilikçi bakış açıları sunmayı hedefleyen 'Maceraya Engel Yok', TRT Belgesel'de izleyicilerle buluşuyor.

Bakmadan Geçme