Lise öğrencilerinden Maden'e ziyaret

Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Selami Ünsal, beraberinde Arıt Çok Programlı Lisesi Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Belediye Başkan Vekili Tuncay Maden'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretleri için öğrencilere teşekkür eden Başkan Vekili Maden, Bartın Belediyesinin sokak hayvanları için gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün farkındalık oluşturması adına önemine değinen Maden; “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü aynı dünyada birlikte nefes alan tüm canlıların yaşam hakkına dikkat çekip, farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Çocuklarımızı hayvan sevgisi ile büyütmek ve bu bilinci çocuklarımıza küçük yaşta kazandırmak hepimizin görevi. Bartın Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hayvanlara karşı uygulanan her türlü şiddet ve kötü muamelenin son bulduğu, doğadaki tüm canlıların birlikte uyum içinde yaşaması umuduyla, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutlarım. Nazik ziyaretinin için hepinize teşekkür ediyor, eğitim hayatlarınızda başarılar diliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme