Kumluca'da fitness salonu hizmete girdi

Başkan Can projelerinden birini daha hayata geçirdi

Kumluca beldesinde 2 dönemdir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan İsmail Can bir projesini daha hayata geçirdi.

Kumluca Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan fitness salonu açılışı yapılarak hizmete başladı.

MHP’li Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde partisi tarafından yeniden Belediye Başkanı Adayı gösterildi.

Kumluca’da görevde bulunduğu 2 dönemde önemli projeleri hayata geçiren Başkan Can’ın bir projesi daha gerçekleşti.

Başkan Can tarafından daha önce Kumluca halkına sözü verilen fitness salonu açılışı yapılarak hizmete girdi.

Açılış törenine 43. 44. 45. Dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferdi Özer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Can açılış törenindeki konuşmasında tesisin haftanın 3 günü kadınlara ve 3 günü de erkeklere tahsis edileceğini ifade ederek, “Bu  tesisimiz Kumlucalı kadınlarımız ve gençlerimiz için önemli bir projeydi. Burada vatandaşlarımız sportif faaliyetlerini yapabilecekler. Tesisimiz bir ay süreyle ücretsiz hizmet verecek ve sonrasında Belediye Meclisimiz tarafından alınacak kararla ücreti belirlenecek. Tüm kadın kardeşlerimiz ve gençlerimiz için bu tesisin Kumluca’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Başkan Can ayrıca tesisin üst kadının kadınlar lokali olarak düzenleneceğini de vurgulayarak, “Açılışını yaptığımız bu tesisin üst kısmında kalan kısım bu tesiste spor yapacak veya zamanlarını burada geçirmek isteyen hanım kardeşlerimiz için bir sosyal tesis olacak. yarıya kadar kapalı yarıya kadarda cam sistemi olacak ve yaz kış kullanılabilecek. Hanımlar lokali olarak hizmet verecek ve hanımlar bu tesiste çeşitli etkinliklerini gerçekleştirebilecekler.” Şeklinde konuştu.

Kumluca'da fitness salonu hizmete girdi

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler ve vatandaşlar tesisi gezerek görevlilerden tesis hizmetleri ve spor aletleri hakkında bilgiler aldılar.
Başkan Can açılışa ilgi gösteren Kumluca halkına teşekkür ederken yeni dönemde de Kumluca için canla başla çalışmaya devam edeceklerini, TOKİ ve çevre yolu gibi önemli projelerinde takipçisi olmayı kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.
 

Bakmadan Geçme