• Haberler
  • Bartın
  • Kozcağız'da doğalgaz hattının kapsamı genişletildi

Kozcağız'da doğalgaz hattının kapsamı genişletildi

Başkan Karaman duyurdu..

Kozcağız'da doğalgaz hattının kapsamı genişletildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman belde de devam eden doğalgaz inşaat hattının 7 kilometreden 10 kilometreye çıkarıldığını açıkladı. 

Kozcağız Beldesinde doğalgaz inşaat hattı çalışmaları devam ederken Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu. 

Belde de devam eden doğalgaz hattı uzunluğunun 7 kilometreden 10 kilometreye çıkarıldığını ifade eden Başkan Karaman açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Akmercan Genel Müdürü Yunus Kesgin'i makamında ziyaret ederek doğalgaz hattı inşaatının uzunluğunu arttırmak için görüştük. Bu yıl beldemiz için planlanan 7 Kilometre inşaat hattını 10 Kilometreye çıkardık. Hayırlı uğurlu olsun. Dağıtım güzergahları Akmercan şirketinin bünyesinde devam etmektedir. Bu vesileyle; desteklerinden dolayı Adalet Bakanımız Sn. Yılmaz Tunç'a, Milletvekilimiz Sn. Yusuf Ziya Aldatmaz'a ve Akmercan yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Hızlı bir şekilde doğalgaz konforunu hemşerilerimizle buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.”
 

Yorumlar 1
mehmet 18 Ağustos 2023 11:34

kartal sokak'ta herkes kombisini aldı bekliyor. kış gelmeden doğalgaz hattı gelse iyi olur,

Bakmadan Geçme