Korkmaz'dan ABA Medya'ya veda ziyareti

İçişleri Bakanlığın yayımladığı atama kararnamesi ile görev yeri değişen İl Emniyet Müdürü Mehmet şakir engin korkmaz ABA Medya'ya veda ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz gün yayınlanan İçişleri Bakanlığın yayımladığı atama kararnamesi ile görev yeri değişen Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ABA Medya’ya veda ziyaretinde bulundu.

ABA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın, Genel Müdür Hasan Camcı ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Müdür Korkmaz, 2 yıldır görev yaptığı Bartın’dan önümüzdeki hafta itibarı ile görevi devrederek ayrılacağını söyledi.

Bartın’da sel afetlerinin yanı sıra Amasra TTK’da yaşanan ve 43 madencinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan patlama sürecinde de görev başında olan Müdür Korkmaz, görev süresin boyunca uyuşturucuya karşı mücadeleci kimliği ile ön plana çıktı.

Müdür Korkmaz, Aydın ve ABA Medya personeline kamuoyunun bilgilendirilmesi, emniyet faaliyetlerinin duyurulması noktasında Emniyet Teşkilatı ile uyum içinde çalışmada bulundukları için teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekilirken ABA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın, Müdür Korkmaz’a yeni görevinde başarılar, yaşamında da esenlikler diledi.
 

Bakmadan Geçme