Kombineni al desteğini göster

Yeni sezona bomba transferlerle ve mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Bartınspor'da kombine satışları başladı

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor bu sezon maçlarını yenilenen Atatürk Stadyumunda oynayacak.

BAL liginde herkesin peşinden koştuğu futbolcularla bir bir el sıkışan Bartınspor yönetimi, mutlak şampiyonluk parolasıyla her maçta tribünleri ayağa kaldıracak bir takım oluşturuyor.

Emin Akyıldız, Ahmet Keleş, Kaan Akar, Ogün Yıldırım gibi BAL Ligi şampiyonlukları yaşamış takımların değişmez futbolcularını transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Bartınspor yönetimi, geçtiğimiz sezonlarda kadrosunda yer alan Tolga Akdeniz, Tolga Amasyalı, Beytullah Çamurlu, Tahir Türker, Şükrü Topal, Enes Çavuş ve kaleci Sabri Can’la da anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bartınspor’da son transfer ise geçtiğimiz sezon İzmirspor forması giyen Barış Civelek oldu.

Kariyerinde 4 şampiyonluk sevinci yaşayan Barış Civelek’in Bartınspor’a imza atması BAL Ligi transferlerini takip eden haber sitelerinde de geniş yankı uyandırdı.

Kombineler satışa çıktı

Maçlarını yenilenen Bartın Atatürk Stadyumunda oynayacak Bartınspor bu sezon her maça şampiyonluk parolasıyla çıkacak.

Birbirinden kaliteli isimlerle oluşan kadrosuyla taraftarlarına seyir zevki üst düzey bir futbol izletecek olan Bartınspor’un maçları için kombine satışları da başladı.

Taraftar kombineleri bin TL’den satışa çıkarken protokol kombineleri ise 5 bin TL’den satışa sunuluyor.

Atatürk Stadyumu tıklım tıklım dolacak

Bartın Atatürk Stadyumunu genç yaşlı yüzlerce taraftarla dolduracak olan Bartınspor maçları büyük heyecana sahne olacak.

Hafta sonları oynanacak maçlar için Bartın kent merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerden de taraftarlar maç izlemek için Atatürk Stadyumunun yolunu tutacak.

Kombine temini için iletişim: 0539 633 30 71
 

Bakmadan Geçme