Kız çocuğuna istismar

Jandarma ekiplerinden hayat kurtaran operasyon

Bartın’da 12 yaşındaki kız çocuğunun kayıp olduğu ihbarı üzerine Bartın İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Karakol Komutanlığı ve JASAT ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan detaylı araştırmaların sonucunda 12 yaşındaki kız çocuğunun izini süren jandarma ekipleri çocuğun Bartın merkezde metruk bir binada 61 yaşında ve 24 yaşında iki erkekle olduğunu tespit etti.

Metruk binaya giren jandarma ekipleri 12 yaşındaki kız çocuğunun yanındaki 61 yaşındaki S.K. ve 24 yaşındaki Ö.Ç.’yi  yakaladı.

Yakalanan şahısların yarı çıplak halde olduğu öğrenildi.

Kız çocuğnun, S.K. ve Ö.Ç'nin kendisine cinsel istismarda bulunduklarını beyan etmesi üzerine S.K ve Ö.Ç gözaltına alındı. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 61 yaşındaki S.K. tutuklanırken 24 yaşındaki Ö.Ç hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Yorumlar 4
Sjjdhr 01 Ekim 2023 10:11

Allah bin belalarini versin

Tahir 01 Ekim 2023 08:29

Neden serbest bırakılır anlam veremedim yine gördük ki adet yok tekrardan o çocuğun yanına gitsin diye mi serbest bırakıldı

İsmail Asmaz 01 Ekim 2023 08:17

12 yaşındaki kız çocuğuna 2 alçak sapık istismarda bulunacak mahkeme heyeti 1 tane alçak sapığı adli kontrollü olarak evine gönderiyor. Bu nasıl ADALET, insan anlamakta zorlanıyor. Peki bu kız çocuğu sizin bir yakınınız olsaydı kararınızı merak ediyorum.

Kader 01 Ekim 2023 02:50

Adli konrol nedir ya şakamı bu tutuklanmaları için ne olması işlerini görüp çocuğu öldürüp ölüsününü mü bulmanız gerekiyordu gerekiyordu acaba cinsel istismar diyor yarı çıplak diyor buna rağmen serbest kalmışlar ey adalet neredesin

Bakmadan Geçme