Karikatür yarışmasının kazananları belli oldu

Ortaokulu öğrencilere yönelik düzenlenen 'Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları' konulu 'Karikatür Yarışması'nda Bartın'dan dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. 

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce Ortaokulu öğrencilerine yönelik “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu karikatür yarışması düzenlendi. 

Eğitim çağındaki çocukları ve gençleri bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacı düzenlenen yarışmada hediyeler sahiplerini buldu. 

Yarışmada Bartın’dan Epçiler Ortaokulu öğrencileri Sevdegül Pamuk ve Zührenaz Yaman, Ulugeçit Ortaokulu öğrencisi Eren Ebrar Kuloğlu, Toki Ortaokulu öğrencisi Nazlı Yılmaz, Hatice Nur Köyüstü ve Umut Meşuk dereceye girdi. 

Öğrencilerin, öğretmenlerin ve öğrenci velilerinin hazır bulunduğu törende öğrencilere hediyelerini Bartın Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan tarafından takdim edildi. 
 

Bakmadan Geçme