Kalaycı yerel seçim sürecini değerlendirdi

Bartın Televizyonu Facebook sayfasında canlı olarak yayınlanan Cuma Pazarı programı sırasında kendisine mikrofon uzatılan AK Parti Bartın Belediye Başkan Aday Adayı Turhan Kalaycı yerel seçim sürecini değerlendirdi.

Kalaycı değerlendirmesinde, “Belediyecilik bir ekip işidir. Ekibiniz ne kadar kaliteliyse sizde o kadar başarılı olursunuz. Bartın her şeyin en iyisine layık. Biz Bartın’ın sorunlarını iyi biliyoruz.” İfadelerini kullandı.  

AK Parti’de aday adaylık süreci geçtiğimiz haftalarda tamamlanırken, aday adayı isimlerden biride 5 buçuk yıl boyunca AK Parti’de İl Başkanlığı görevini üstlenen ve partisinden Milletvekili Adayı gösterilen Turhan Kalaycı oldu. 

Salı ve Cuma günleri Bartın Televizyonu Facebook sayfasında yayınlanan Pazar programında pazaryerinde vatandaşla sohbet ederken mikrofon uzatılan Kalaycı, yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kalaycı yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmesinde tüm aday adaylarını tebrik ederek, “Öncelikle tüm aday adaylarını tebrik ediyorum. Her bir aday adayı hizmete talip olandır. Bunun partisi yok. Diğer partilerin hepsini tebrik ediyorum. İttifak olacak mı, olmayacak mı, nasıl bir çalışma olacak önümüzdeki günlerde belli olacak. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan en doğru kararı verecektir. Bizde Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı doğrultusunda hareket edeceğiz.” Dedi. 
Kalaycı, Bartın’ın sorunlarına değindiği konuşmasında içinde bulunduğu Galla Pazarını örnek göstererek, “Bulunduğumuz yerden başlayalım, orada teyzemiz kaç yaşında, hem soğuk hem de lavabo ihtiyacı var, mescit ihtiyacı var. Tezgâhlarının yapılması gerekir, buranın bir defa elden geçmesi gerekir.” Dedi. 

“Sorunlar güç birliği içinde çözülecektir”

Kalaycı konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi, “Biz Bartın’ın sorunlarını iyi biliyoruz. Bartın’ın sorunları nedir? Su sorunumuz var. Evdeki sularımızı içemiyoruz. Trafik sorunumuz var. Otopark sorunumuz var. Irmak Islahı sorunumuz var. Irmak Islahını Belediye ile birlikte olacak bir rekreasyon alanlarının olması gerekiyor. İnkumu sorunumuz var. En önemli sorunumuz bu saydıklarımız. Bartın Belediyesinin önündeki sorunları biliyoruz. Derdimizi biliyoruz. Bunları nasıl çözeceğimizi de gayet iyi biliyoruz. Bu seçimin bizim için en büyük faktörü Ankara’da ki bizi temsil eden Bakanlık düzeyinde, 16 yıl ilimizin Milletvekilliğini yapmış ve Bartın’da nerede ne sorun var en az bizim kadar bilen bir Bakanımız var. Milletvekilimiz var. Bu sorunlar güç birliği içinde çözülecektir. Trafiktir, otoparktır, Irmak Islahıdır bunları küçük sorunlar olarak gözüküyor. İnşallah karar ne yönde olursa biz o yönde çalışacağız. 

“Bartın her şeyin en iyisine layık”

İnkumu’nun bir mahalle olması ve doğalgaza kavuşması lazım. Yolunun tünel mi yoksa sahilden bir yol mu olacak ona karar verilmesi lazım. Otellerin olması lazım Bartın’da. Biz turizm kentiyiz, coğrafi olarak Allah bize güzellikler vermiş. Biz değerlendiremiyoruz. Yeşili ile mavisi ile Bartın cennet bir yer. Bizim Türkiye’ye, hatta dünyaya tanıtmamız gereken bir ilimiz var. İnşallah tanıtacağız. Bizlere fırsat verilir ve bu görev bizlere düşerse bunu en iyi şekilde temsil edeceğime ben şahsım adına inanıyorum. Şunu ben bir kez daha söylemek istiyorum; Belediyecilik bir ekip işidir. Ekibiniz ne kadar kaliteliyse sizde o kadar başarılı olursunuz. Bartın her şeyin en iyisine layık.”
 

Bakmadan Geçme