• Haberler
  • Bartın
  • İYİ Parti Bartın Belediye Başkanı adayını açıkladı

İYİ Parti Bartın Belediye Başkanı adayını açıkladı

İYİ Parti Bartın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı ile Bartın Belediye Başkan adayının Atınç Günal olduğu açıkladı. Gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Günal, 'Atatürk ilkelerine bağlı, cumhuriyetin tüm değerlerine sahip çıkan, temel hak ve özgürlüklerin savunucusu genç bir birey olarak karşınızdayım.' Dedi.  

İYİ Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından Bartın Belediye Başkanı Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. İYİ Parti’nin Bartın’dan 2 aday çıkardığı öğrenilirken gerçekleştirilen toplantıda adaylar tanıtıldı. İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu tüm adaylara başarılar diyerek partisinin Bartın ve Abdipaşa Belediye Başkan adaylarını açıkladı.  

“Daima gelişen bir Bartın hayali kuruyoruz”

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan adayı Atınç Günal konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün konumuz Bartın. Bu topraklarda yetişen bir evladınız olarak Bartın’ımızın mevcut sorunlarını çözmek ve Bartın’ı hak etmiş olduğu gelişmişlik düzeyine getirmek amacıyla bu yola çıkmış bulunmaktayım. Değerli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in, bu kutsal görevi temsil ve icra etmem konusundaki kararı beni onurlandırmıştır. Atatürk ilkelerine bağlı, cumhuriyetin tüm değerlerine sahip çıkan, temel hak ve özgürlüklerin savunucusu genç bir birey olarak karşınızdayım. Bizler, büyüklerimizin tecrübe ve birikimlerini, genç neslimizle yoğuracağımız, daima gelişen bir Bartın hayali kuruyoruz. Sözlerimi gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözleriyle tamamlamak istiyorum; “Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.” Çıktığımız bu yolda her birinizin, bana ve ekibime destek vermenizi temenni ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.”
 

Yorumlar 1
Mami 12 Ocak 2024 16:17

Abdipaşa adayi kim oldu

Bakmadan Geçme