İnkumu Tatil Beldesinde hayat normale dönüyor

Selden etkilenen İnkumu'da çalışmalar aralıksız sürüyor..

Bartın’da etkili olan sağanak yağışlardan etkilenen İnkumu Tatil Beldesi, Bartın Belediyesi’nin yoğun çalışmaları ile normale dönmeye başladı.

Bartın etkili olan sağanak yağışlardan en çok etkilenen bölgelerden olan İnkumu Tatil Beldesi’nde temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yağışların ilk etkili olmaya başladığı andan itibaren sahada olan Bartın Belediyesi ekipleri özverili çalışmaları ile kısa zamanda Mavi Bayraklı İnkumu Tatil Beldesi’ni eski güzel görünüme kavuşturmaya başladı. Altyapı bakım onarım çalışmaları yapılan İnkumu’ da ilaçlama ve plaj temizliği çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Başkan Fırıncoğlu, Vali Arslan ile çalışmaları inceledi

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Vali Yardımcısı Uğur Karakaya ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan ile İnkumu Tatil Beldesinde incelemelerde bulundul. Selin tatil beldesinde bıraktığı tahribatı inceleyen Vali Arslan, Bartın Belediye Başkan Fırıncıoğlu’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Su ve kanalizasyon şebekeleri bakımdan geçiyor

Yoğun sağanak yağışlar sebebiyle tıkanan ve hasar gören su ve kanalizasyon şebekeleri özel araçlarla temizlenirken Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri de hasar gören şebekelerin bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

İlaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor

Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 6 araçlık Biosidal Uygulama Ekibiyle sel felaketinden etkilenen İnkumu’da belirlenen program dâhilinde ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlar için sıkıntı unsuru olan ve sağlık açısından risk taşıyan sinek ve haşerelere karşı hummalı çalışma gerçekleştiriliyor.

Plajda çalışmalar hız kazandı

Selin izlerini silmek adına birçok noktada temizlik çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi, yoğun yağışlardan etkilenen İnkumu Tatil Beldesi’nde de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yol ve kaldırımlarda yıkama çalışmaları gerçekleştiren ekipler plajda biriken çöp ve ağaç parçalarını da temizliyor. 

Fırıncıoğlu, “Mesai saati gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan personelimize teşekkür ediyorum”

Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “ Yoğun sağanak yağışlardan etkilenen Mavi Bayraklı Tatil Beldemizde normale dönme adına çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor. En kısa zamanda Karadeniz’in İncisi İnkumu Tatil Beldemizi eski güzel günlerine kavuşturacağız. Mesai saati gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.


 

Bakmadan Geçme