İl Özel İdaresi personeline sosyal medya eğitimi

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Özkan Avcı tarafından İl Özel İdaresi personeline 'Kurumsal Sosyal Medya Kullanımı' eğitimi verildi. 

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Özkan Avcı tarafından İl Özel İdaresi personeline “Kurumsal Sosyal Medya Kullanımı” eğitimi verildi. 

Eğitimde, sosyal medya kullanımının incelikleri ve dijital güvenliğin önemi vurgulandı.

Bartın İl Özel İdaresi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimde, sosyal medya hesaplarının kurumsal kimlik ile nasıl yönetileceği, doğru içerik üretme yöntemleri ve olası risklere karşı alınacak önlemler detaylı bir şekilde ele alındı. 

Dr. Avcı, sosyal medyanın kurumların vatandaşlarla daha yakın iletişim kurmasına olanak tanıyan güçlü bir araç olduğunu belirterek, "Sosyal medya, günümüzde kurumların iletişim stratejilerinde önemli bir yer tutuyor, ancak etkili ve güvenli bir kullanım için personelin bilgili ve duyarlı olması gerekiyor. Yanlış paylaşımlar, kurum imajına zarar verebileceği gibi hukuki sorunlara da yol açabilir. Bu nedenle personelin dijital güvenlik konusunda bilinçlendirilmesi büyük önem taşıyor." dedi.

Bartın Valiliği ve Bartın Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen eğitimde katılımcıların sosyal medya konusunda daha bilinçli ve yetkin hale gelmelerine yönelik bilgi ve beceriler kazanmaları hedeflendi.
 

Bakmadan Geçme