İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak, vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda yapıldı. 
 
Toplantıda Kamu kurum ve kuruluşların kanun ve mevzuat çerçevesinde uymaları gereken usul ve esaslar, kurumlar arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanması, kurumların 2024 yılı Çalışma Programlarının uygulanması ve takibi, CİMER, bilgi edinme talepleri ve dilekçelerin yasal süre içerisinde sonuçlandırılması, vatandaşların kamu hizmetlerine erişiminde kolaylık ve kamu hizmetleri sunumunda şeffaflığın sağlanması, kurum ve kuruluşlarınca kendi görev alanlarına giren konularda yapılan denetimler değerlendirildi. 

Vali Arslan, denetimlerin Ramazan ayı boyunca daha da özen gösterilerek devam ettirilmesi, tasarruf tedbirlerine riayet edilmesi, ilgili kurumlarca Bartın’ın daha fazla gelişmesine katkı sunacak projelerin hazırlanması, seçim sürecinde alınacak tedbirlerin alınması hususunda hassasiyet gösterilmesini istedi.


 

Bakmadan Geçme