Herkes hafta sonunu iple çekecek

Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan bomba transferlerin ardından ABA Medya'ya konuştu

2024-2025 sezonunda İlimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Bartınspor baştan sona şampiyonluk yarışının içinde yer almak ve sezon sonunda nihai hedefe ulaşmak için kadro kurmaya başladı.

22 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Kongre’de tek aday olarak Kulüp Başkanlığına seçilen Serkan Yurtaçan Bartınspor’u şampiyonluğa taşıyacak kadroyu oluşturmak için çalışmaya devam ediyor.

Başkan Yurtaçan liderliğinde Bartınspor bir kez lig şampiyonluğu elde etmiş ve Play-Off mücadelelerinde elenmiş, bir kez de lig şampiyonluğunu son haftalarda kaçırmıştı.

Kulüp Başkanı olarak görev yaptığı 2 sezonda da başarı çıtasını zirveye taşıyan Başkan Yurtaçan yeni sezon öncesi teknik direktör Gürkan Elçi ile el sıkışıp her konuda anlaştı.

Teknik direktör konusundaki kararın ardından Başkan Yurtaçan iki önemli futbolcuyu kadroya dahil ederek tüm dikkatleri Bartınspor’un üzerine çekti.

Başkan Yurtaçan BAL liginin efsane isimlerinden olan ve her kulübün takımında olmasını istediği, golcü özelliğiyle tanınan kanat oyuncusu Emin Akyıldız’ın transferi ile gündem yaratan Bartınspor son olarak BAL liginin aranan oyuncularından Ahmet Keleş’le anlaşmaya vardı.

Bartınspor'da forvet hattına da müthiş bir transfer noktasında çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Şampiyonluk heyecanını bu şehre ilmik ilmik işleyecek...

ABA Medya’ya özel açıklamalarda bulunan Başkan Yurtaçan transferi tamamlanan isimlerden bahsederek, “İsteğimiz, dileğimiz ve amacımız sezonun ilk maçından itibaren şampiyonluk heyecanını bu şehre ilmik ilmik işleyecek bir kadro oluşturmak. Transferini gerçekleştirdiğimiz Emin Akyıldız kalitesiyle, futboluyla, liderlik vasfıyla ve golleriyle BAL ligine adını kazımış bir isim. Öte yandan Ahmet Keleş yine Emin Akyıldız gibi BAL Liginde formasını giydiği takımlarda şampiyonluklar yaşamış çok kaliteli kanat oyuncularından bir tanesi. Transferini tamamladığımız iki futbolcumuzun da daha önce oynadıkları takımlara sundukları katkı ortada. Kuşkusuz bu katkıyı Bartınspor’a da sunacaklar.” Dedi.

Stadımız çok güzel oldu, çim çok iyi

Bartınspor’un yeni sezonda maçlarını Atatürk Stadyumunda oynayacağına da dikkat çeken Başkan Yurtaçan, “Önümüzdeki sezon maçlarımızı Atatürk Stadyumunda oynayacağız. Stadımız çok güzel oldu. Çim çok iyi, tribün olarak artık ambiyansı çok daha iyi bir stadyumumuz var. İç saha maçlarımızda iki sene önce olduğu gibi herkes hafta sonunu iple çekecek. Böyle bir takım kurup şampiyonluk hedefimize yol alacağız. Taraftarımız hafta sonu oynanacak maçın heyecanını günler öncesinden yaşamaya başlayacak. Tribünlerimiz her maçta kadın-erkek, çocuk-yaşlı binlerce kişiyi ağırlayacak. Her maçımızda takımımız kalitesini, mücadeleci ruhunu ortaya koyacak. Tribünleri ayağa kaldıracak. Kurduğumuz kadro ve yaptığımız yapılanma bu doğrultuda. İstiyoruz, uğraşıyoruz, koşturtuyoruz ve artık hasret bitsin istiyoruz.” Şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme