Her hafta ceza alıyorlar
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde bir haftada binlerce liralık cezai işlem uygulandı.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde trafik denetimleri devam ediyor.
Bu kapsamda Trafik Tescil ve Denetleme ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 8-14 Şubat tarihleri arasında trafik kontrolü yapıldı.
1 haftada 2 bin 756 aracın kontrolünün yapıldığı denetimlerde 44 araç ve sürücüsüne abart egzoz kullanımından 87 bin 130 TL, 9 şahsa alkollü araç kullanmaktan 112 bin 458 TL, 17 şahsa ehliyetsiz araç kullanmaktan 504 bin 279 TL, 8 araç ve sürücüsüne yüksek sesle müzik dinlemekten 7 bin 944 TL idari ve cezai işlem uygulandı.
Haftalık olarak gerçekleştirilen trafik denetimlerinde alkollü ve ehliyetsiz sürücülerin çoğunluğu oluşturması ise dikkat çekti.