Hasankadılı gençler destek bekliyor

Bartın'ın Hasankadı Beldesinde yaşayan gençler futbol takımlarına destek bekliyor

Almanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında çeyrek finale kalan ve oynadığı maçlarda ortaya koyduğu performansla 7’den 77’ye tüm ülkeyi ayağa kaldıran Türkiye A Milli Takımı gurur kaynağımız oldu.

Almanya'daki gurbetçilerimizin tribünlerdeki desteği ile sahaya çıkan A Milli Takımımız maçları yurdun dört bir yanında coşku ve heyecan içinde takip edildi.

Öte yandan ülkemizde futbola olan sevgi bu turnuvayla bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Hasankadılı gençlerde beldelerinde futbol heyecanının yaşanması, gençlerin tüm kötü alışkanlıklardan uzak durarak futbol ile spora kazandırılması için yetkililer başta olmak üzere imkanı olan tüm iş insanlarına çağrıda bulundular.

Yapılan çağrıda, “Hasankadı’mız 25 yıldır Belediye. Bu dönemde ve bundan önceki dönemlerde zaman zaman futbol turnuvaları yapılmış, Hasankadı’yı temsilen kendi imkanlarıyla veya bazı iş adamlarımızın desteğiyle bu takımlar gerek Bartın, gerekse İstanbul’da Hasankadı’yı en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Bu vesileyle destek olan herkese teşekkür ederiz. Yıl 2024 ama resmi olarak halen bir Spor kulübümüz yok. Oysa ki memleketimizde çok başarılı gençlerimiz olmasına rağmen, birileri ön ayak olmadığı için bu konuda bir adım atamıyoruz. Çağrımız odur ki, gerek Hasankadı Belediyesi, gerekse iş adamlarımız bu konuya el atarlarsa bu işin üstesinden gelebilirler. Sizler de bu çağrıya destek vermek isterseniz bu çağrımızı paylaşabilirsiniz.” İfadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme