Hasankadı'da anketler yine Emiroğlu'nu gösteriyor

Bartın'ın Hasankadı beldesinde mevcut Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu anketlerde yine birinci sırada çıkıyor

31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimlerin öncesinde yapılan anket çalışmaları ve sosyal medya anketleri siyasi partilerin adaylarını belirlemesinde önemli bir faktör oluyor.

Bartın’ın Hasankadı beldesinde 2019 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı seçilen Şeref Emiroğlu 2024 yerel seçimleri öncesinde de beldedeki en güçlü isim olarak anketlerde birinci sırada yer alıyor.

Emiroğlu’nun kısıtlı imkanlara karşın beldede başarılı çalışmalar yürütmüş olması, belde halkı tarafından takdir görürken bu durum yapılan anketlere de yansıyor.

Son olarak Hasankadılılar tarafından ilgiyle takip edilen Hasankadı Gençlik sosyal medya hesabında yapılan anket uygulamasında Şeref Emiroğlu yüzde 59 oyla ilk sırada yer aldı.

Hasankadı Beldesi sakinlerinin büyük çoğunluğu, "Hasankadı Belediye Başkanı seçiminde oyunuz kime olur?" sorusuna Şeref Emiroğlu olarak yanıt verdi.

Anketteki diğer isimlerden Süleyman Özgün yüzde 24, Ercan Ayaş ise yüzde 17 oy aldı.

MHP tarafından Şeref Emiroğlu’nun yeniden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Başkan Emiroğlu'nun görev yaptığı dönem içerisinde Hasankadı beldesi 112 acil komuta merkezine kavuşmuş ve beldenin krtik bir ihtiyacı karşılanmıştı. Yine Hasankadı Belediyesi tarafından projelendirilip inşası tamamlanan sanayi sitesi de belde için önem taşıyan projeler arasında yer almıştı.

Son olarak uzun süredir takibini yaptığı itfaiye aracını Belediyeler Birliğinden hibe olarak tahsis ederek beldeye kazandıran Başkan Emiroğlu böylece beldenin önemli bir ihtiyacını daha karşılamıştı.

Bakmadan Geçme