• Haberler
  • Bartın
  • Halk Eğitim Merkezinde açılması planlanan kursların listesi yayınlandı

Halk Eğitim Merkezinde açılması planlanan kursların listesi yayınlandı

Bartın Halk Eğitim Merkezi tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem açılması planlanan kurs listesi yayınlandı

Bartın Halk Eğitim Merkezi tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem açılması planlanan kurs listesi yayınlandı.

Yayınlanan listeye göre 2. dönem için açılması planlanan kurslar arasında; Bilgisayar Destekli Muhasebe (559 Saat), Bilgisayar İşletmenliği, Klavye Teknikleri-Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı, Bilgisayar Destekli Reklam Ve Tasarım, Cam Altı Boyama Kursu, Filografi, İğne Oyası, Hijyen Eğitimi, Doğalgaz Kalorifer Ateşleyiciliği, Katı  Yakıt Kalorifer Ateşleyiciliği, Kuaför, Tel Kırma Yapımı, Elde Tel Sarma, Takı Yapımı, Kösele Çanta Yapımı, Ev Ve Kurum Temizliği, Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Eğitimi, Emlak Danışmanlığı, İngilizce (A1) – (A2), Almanca (A2), Diksiyon, İlk Yardım, Bağlama ve Gitar kursları yer alıyor.

Yapılan duyuruda kurs başvuruları için kuruma bizzat gelerek başvuru yapılması gerektiği bildirildi.

Öte yandan başvuruların kurs planlamalarında dikkate alınacağı ve başvuru yapan adaylara SMS ile bildirim yapılacağı ifade edildi.

18 yaşından küçük adayların kurs başvurularında veli izni gerektiğinin altı çizilen duyuruda her türlü görüş, öneri ve sorular için 0378 2274938 nolu telefon üzerinden iletişime geçilebileceği kaydedildi.

Bakmadan Geçme