Haftanın 5 günü hizmet verecek

Bartın Belediyesi tarafından açılış gerçekleştirilen Bartın Kent Lokantası hizmet vermeye başladı. 

Geçttiğimiz aylarda Belediye Meclis Toplantısında görüşülerek kabul edilen Bartın Kent Lokantasının açılışı gerçekleştirildi. 

Bartın Belediye Sosyal Tesisleri yanında hizmete giren lokanta haftanın 5 günü saat 12.00-15.00 saatleri arasında hizmet verecek. 4 çeşit yemeğin 60 TL’ye satılacağı lokanta da ödemeler kredi ve banka kartıyla alınıyor. 

Açılış konuşmasını yapan Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya Bartın’da ilk kez böyle bir uygulamanın yapıldığını ifade ederek, “Bartın'da ilk defa bir sosyal belediyecilik anlayışında bir hizmet halkımıza hizmet anlamında yaptığımız güzel bir tesisin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu tesisin Bartın halkına sunulmasındaki tek amacımız tüm halkımızın daha ve uygun fiyatlarla Bartın Kent Lokantasında öğle yemeklerini yiyerek ekonomik anlamda kendi bütçelerini az da olsa bir katkı sağlayabilmelerini düşünüyorum. Çünkü bu partimizin projesi olan ve bütün illerimizde özellikle Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından hızlı bir şekilde hayata geçirilen ve sosyal belediyecilik anlamında halkımızı bu tür tesislere kavuşturan bir proje. Bence Bartın'da ilk defa bizler tarafından gerçekleştirilmesi bize ayrıca mutluluk ve onur veriyor. Yaşanan hayat şartlarını biliyorsunuz. Ekonomik anlamda her geçen gün bir zorlu mücadele içerisinde halkımızın alım gücünün azalması, fiyatların artması nedeniyle bazen zor şartlar altında geçimlerimizi sağlamaya çalışıyoruz. Biz de bu anlamda Bartın Belediyesi olarak bu zor şartlar içerisinde halkımızın yanında olabilmek amacıyla bu anlamda bir kent lokantasını hizmete açarak sosyal belediyecilik anlamında sizleri daha ucuza, daha sağlıklı ve hijyen bir yemeği sunabilmenin gayreti içerisinde olmayı istedik. Bugün açılışını hep birlikte yaptığımız bu kent lokantasını Bartın halkının hizmetine sunuyoruz. İnşallah bundan sonra Bartınlı hemşerilerim, siz değerli misafirlerimiz ve Bartın halkı bu kent lokantasında çıkacak olan yemekleri yemek için bol bol buraya gelin. Emeklerinden dolayı tüm herkese teker teker isimlerini sayamıyorum. Hani bazen söylüyorum ya isimsiz kahramanlar var. Gerçekten çok çalışan, emeği olan çok değerli meclis üyesi arkadaşlarım var. Çok değerli müdür arkadaşlarım var. Çok değerli işçi arkadaşlarım, çalışma arkadaşlarım var. Bir kez daha onlara yürekten teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.” Dedi. 

Duaların okunması ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kent Lokantası Bartın’da hizmete girdi. 

Bakmadan Geçme