Güneş en güzel burada batıyor

Bartın şehir merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Mugada sahili plajı ve kamp turizmine imkân sunan yapısıyla şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe bir tatil imkânı sunuyor.

Bartın merkeze bağlı Arıönü köyünde bulunan Mugada plajı eşsiz doğa güzelliği, temiz kumu ve berrak deniziyle dikkat çekiyor. 

Her sene yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapan Mugada sahilinde deniz ve güneşin tadını çıkaran ziyaretçiler aynı zamanda doğa yürüyüşleri de gerçekleştirebiliyor.

Eşsiz bir gün batımı sunan Mugada sahili doğa fotoğrafçılarının da adresi oluyor.

Yaz aylarında Bartın’ın yanı sıra Zonguldak, Düzce, Bolu, Ankara, Karabük gibi çevre illerden çok sayıda ziyaretçi ağırlayan Mugada sahilinde yer alan restoranlar balık ve salata menüleriyle misafirlerini ağırlıyor.

Gün içinde olduğu gibi akşam ve gece saatlerini de huzur içinde geçirmek isteyen tatilcilerin ilk tercihleri arasında yer alan Mugada sahili konaklama konusunda otellerin yanı sıra kamp alanlarıyla da tercih sebebi oluyor.Güneş en güzel burada batıyorGüneş en güzel burada batıyorGüneş en güzel burada batıyor

Bakmadan Geçme