Göreve yeni başlayan personele eğitim

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde 2023 yılında göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisi ve orman muhafaza memurlarının göreve hazırlanmaları amacıyla hizmet içi eğitim semineri Akçakoca'da başladı.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde 2023 yılında göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisi ve orman muhafaza memurlarının göreve hazırlanmaları amacıyla hizmet içi eğitim semineri Akçakoca’da başladı.

Bölge Müdür Yardımcısı Yılmaz Yıldız ile Basın ve İletişim Şube Müdürü Osman Kara’nın koordinasyonunda gerçekleşen ve 3 hafta olarak planlanan eğitim, Bölge Müdürlüğündeki tüm Şube Müdürlükleri konularını içeriyor.

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, bu eğitim seminerinde edinilecek bilgilerle yıl içerisinde karşılaşılacak sorunların en aza indirgeneceğini, aynı zamanda yeni yayınlanan mevzuat ve uygulamalar hakkında bilgi sahibi olunacağını, bu sayede uygulamalarda birliğin sağlanacağını ve kaliteli hizmet üretip verimliği artırmayı hedeflediklerini ifade ederek eğitim seminerinin verimli ve başarılı geçmesini diledi.

Eğitimin ilk 2 haftası teorik olarak Akçakoca’da, son haftası ise arazide uygulamalı olarak Aladağ Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleşecek.

Göreve yeni başlayan personele eğitim

Bakmadan Geçme